Wat kan ik betekenen?

Het aanbod van Accent Op Talent is heel divers; van coaching tot opvoedondersteuning en trainingen op het gebied van gedragsverbetering, faalangst en 'leren leren', tot begeleiding en/of behandeling op maat voor kinderen, ouders en/of professionals.

Samen staan we sterk, daarom werk ik samen met het netwerk van het kind, andere professionals, zoals speltherapeuten, scholen, jeugdconsulenten, pedagogen en PMT-ers.

Accent op Talent is jeugdzorg aanbieder voor de volgende gemeenten van Samen14:
Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Losser, Haaksbergen, Borne.
Mocht uw gemeente er niet tussen staan, is er een mogelijkheid om een maatwerkcontract aan te vragen bij uw gemeente om van mijn diensten gebruik te kunnen maken.

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze? klik hier.

Scroll voor het aanbod en ingezette methodieken en uitleg hierover, naar beneden! 

| Coaching waar kan, begeleiding & behandeling waar nodig |

Materialen & methodes

taartpunten, coaching, rood-groen, probleembesef, oplossingsgericht
gecertificeerd Ik leer leren trainer Tea Adema
ken je kwaliteiten spel, kwaliteiten in beeld, accent op talent
pubercoaching, het grote weerbaarheidsspel voor pubers, puberteit
gecertificeerd Alles Kidzzz trainer
ABC methodiek, Agressievisie Beroepshouding Communicatie, Accare, Accent  op Talent, voorkomen agressie
Accent op Talent coach materialen, methodes, middelen


Begeleiding & behandeling op maat

Begeleiding/behandeling op maat kan op verschillende manieren ingezet worden. Bijvoorbeeld in het (speciaal) onderwijs om een leerling individueel te begeleiden, om een periode voor opname te overbruggen en/of 'thuiszitten' te voorkomen. Ook kan het een doel zijn om het welzijn te bevorderen, nieuwe (inter)persoonlijke vaardigheden aan te leren en/of gedragsverandering te bewerkstelligen bij zowel het kind als het systeem waarin het kind opgroeit.   

Voor vragen over deze vorm van begeleiding en/of behandeling, bel 0610171441 of mail naar info@accent-op-talent.nl


Accent op Talent, cactus, kinder- en oudercoaching, opvoeding


Kind- & oudercoaching

Soms loopt het thuis even niet zo lekker of je kind lijkt alleen maar boos, dwars, angstig of verdrietig. Je zit in een negatieve spiraal waar je met elkaar niet uit lijkt te komen. Hier kan ik mogelijk als coach, onpartijdig en onbevooroordeeld met jullie mee kijken, luisteren en denken om weer in een goede flow te komen. Ik werk vanuit mijn visie, op locatie, dus daar waar het gebeurt.
Andere zaken waarmee ik mogelijk kan helpen zijn;

  • omgaan met emoties; angst, boosheid, verdriet en agressie
  • leiderschap in opvoeding (terug)pakken
  • omgaan met verlies of scheiding
  • meer rust, positiviteit en ontspanning in je gezin
  • werken aan zelfvertrouwen van kind én ouder(s)!


Alles Kidzzz; een training voor kinderen met gedragsproblemen


Alles Kidzzz

Alles kidzzz is een door het NJi effectief bewezen interventie die eveneens aan de kwaliteitscriteria  van de Gezonde School voldoet in kader van het anti-pest beleid. Het is een individuele sociale vaardigheids-training voor kinderen van 8 - 12 jaar die vaak 'boos gedrag' laten zien en daardoor problemen ervaren op school en in de sociale omgang. Het is een training op maat, die uit 8 lessen bestaat. Ook worden ouders en school betrokken bij de training om een optimaal resultaat te behalen. De training vindt op school, onder schooltijd plaats. 

De Alles Kidzzz training kan aangevraagd worden in overleg met, of door de school van uw kind of de gemeente waarin u woonachtig bent.

Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met de school van uw kind of met de wijkcoach in uw gemeente. 

ABC methodiek, agressievisie beroepshouding communicatie, agressie verminderen, interventie

Workshops/lezingen ouders & professionals 

Voor een leuke workshop of inspirerende lezing op een ouder- of thema-avond en/of een studiedag, kunt u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Workshops en lezingen kunnen gaan over moeilijk gedrag, faalangst, positief opvoeden of 'leren leren'. Ik maak o.a. gebruik van de ABC methodiek om inzicht te geven hoe agressie voorkomen kan worden door een goede communicatie. Door mijn praktische achtergrond en ervaring krijgt u gegarandeerd een aantal direct toe te passen tips en tools mee naar huis of voor in de klas!